Dacon goes USA & Canada

Na de snelle start van het eerste kwartaal stond er voor de laatste week van maart een “reisweek” gepland.

De eerste dagen waren gereserveerd voor een bezoek aan de makers van de Firstlook360 camera, Agility Technologies Corp in Vancouver, Canada. Een ontzettend leuk bedrijf met een super enthousiast team. Wij hebben met elkaar gesproken over de toekomst van het produdct en de toepassingen die wij zien o.a. op het gebied van eerste industriële inspecties.

Op woensdag hebben wij een bezoek gebracht aan Novacam Technologies Inc. in Montreal, Canada. Zij zijn leverancier van zeer interessante 3D-meetsystemen voor industriële en wetenschappelijke toepassingen. Heel erg leuk om dit team te ontmoeten en een live demo te krijgen van hun precizie apparatuur.

Laatste stop; Skaneateles USA. Samen met onze collega’s Ronald en Knut uit Noorwegen hebben we een bezoek gebracht aan onze videoborescopen leverancier, General Electric. Het programma hebben we afgetrapt met een uitgebreide rondleiding door het bedrijf en de fabriek. De eerste keer dat Lisanne zelf heeft kunnen zien hoe alle (zelfs microscopisch kleine) onderdelen worden gemaakt en geassembleerd. Natuurlijk hebben we ook gesproken over de nieuwste ontwikkelingen die plaats gaan vinden, maar hierover later meer.

Kortom, wij van Dacon zijn super trots op onze partners waarmee wij samen mogen werken en de hoogwaardige producten die zij ons leveren.

Keep up the good work!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Kan ik u helpen?x

Vul hieronder uw naam of telefoonnummer in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.