Aankoop & advies

De getoonde apparatuur op onze website wordt door ons verkocht, maar het bouwen van een goede en langdurige relatie begint bij goed en helder advies in combinatie met een goede behandeling. Bij Dacon Inspection Technology B.V. is het advies of de demonstratie van apparatuur altijd vrijblijvend en onafhankelijk. Onze filosofie is dat wij u te allen tijde optimaal zullen assisteren bij het maken van úw juiste aankoop keuze, ook als deze buiten onze leveranciers scope ligt kunnen wij u helpen.

Service & onderhoud

Ons motto “Don’t suspect, Inspect” geldt natuurlijk niet alleen voor het uitvoeren van inspecties, maar ook zeker voor het preventief onderhoud of bij reparaties van onverhoopte schade aan uw apparatuur. Hierbij houden wij altijd rekening met de gebruiker als het gaat om vervangende apparatuur, overzichtelijke offertes en een snelle behandeling door ons gespecialiseerde reparatie team. Naast een snelle reparatie tijd en optimale service kunt u bij ons ook terecht voor Full-Service onderhoudscontracten voor uw apparatuur. Hiermee zullen wij u en uw organisatie volledig ontzorgen.

Training

Uit ervaring zien wij dat het van groot belang is dat bij iedere aankoop of personeelswisseling een gebruikerstraining wordt uitgevoerd. Wij hebben daarom ook bij ieder nieuw aangekocht systeem een verplichte gebruikerstraining ingevoerd. Tevens is het mogelijk deze training op aanvraag uit te voeren bij bijvoorbeeld personeelswisseling, personeelsuitbreiding en/of kennisvergroting. Uiteraard voeren wij deze gebruikerstrainingen uit bij u op locatie of op ons kantoor in Nieuw-Vennep.

Huur

Tijdens reparatie kunt u bij ons terecht voor vervangende apparatuur. Maar natuurlijk ook als u (extra) visuele inspectie apparatuur nodig heeft. Wij verhuren al vanaf 1 dag of voor een langere periode. Bekijk hier ons huur aanbod en neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en huurtarieven.

Merken